Pomalé varenie

Metóda pomalého varenia lebo inak metóda sous – vide je založená na varení potravín, ktoré sú zavakuované bez prístupu vzduchu vo vreckách. Vrecko je potom vložené na niekoľko hodín do vodného kúpeľa, v na to určenom prístroji, s nízkou konštantnou teplotou. Takto môžete pripravovať napríklad mäso, ryby, zeleninu, ale aj vajíčka. Ingrediencie treba najskôr zavákuovať do špeciálneho plastového sáčku pomocou tzv. vákuovačky, ktorá odčerpá všetok vzduch. Potraviny tak zostanú naďalej čerstvé a je ich možné takto skladovať v chladničke ale aj mraziacom boxe. Vákuovaním potravín sa predĺži životnosť a vďaka sáčkom usporíte veľa miesta.

Najpredávanejšie

9 položiek celkom
Sušička potravín Kitchen Line, 7 podnosov, 230V/500W, 345x450x(H)315mm
Novinka
HN-229064-NH
Cirkulátor Sous Vide iVide 2.0, 230V/1200W, 63x97x(H)344mm
Novinka
€181,80 bez DPH
€218,20
HN-222645-NH
Systém Sous vide GN 2/3, 13 l, 230V/400W, 363x335x(H)290mm
Novinka
€294,70 bez DPH
€353,60
HN-225264-NH
Sušička potravín Profi Line, 10 podnosov, 35/75˚C, 230V/1000W, 417x535x(H)430mm
HN-229026-NH
Systém Sous vide GN 1/1, 20L, 35/90˚C, 230V/600W, 540x335x(H)310mm
€389,50 bez DPH
€467,40
HN-225448-NH
Cirkulátor iVide Plus Junior, 230V/1500W, 1,5kW, 159x121x(H)285mm
Novinka
€392,50 bez DPH
€471
HN-222638-NH
Cirkulátor Sous Vide iVide Plus, 5/99˚C, 230V/2200W, 130x145x(H)330mm
Novinka
€629,30 bez DPH
€755,10
HN-222997-NH
Rúra na pečenie pri nízkych teplotách, 1/120˚C, 230V/1200W, 495x690x(H)415mm
Novinka
HN-225479-NH